A-Concept (Powered By TRIXXO), jouw specialist in uitzendwerk | Werving en selectie

Op zoek naar tijdelijke versterking?
Of wil je nieuwe medewerkers permanent in dienst nemen?

A-Concept Interim

  • Jouw specialist in uitzendwerk | Werving en selectie.
  • Expert in vacatures in een groot aantal vakgebieden.
  • A-Concept Interim helpt je bij het vinden van een kandidaat die helemaal bij jou bedrijf past.
  • Op ieder niveau: parttime of fulltime, tijdelijk of vast, van jongeren tot senioren.

Tijdelijke krachten nodig?
Ons uitzendbureau vindt ze!

Betrouwbaar, efficiënt en proactief. Dat is A-Concept Interim. Wij zijn één van de aanbieders van arbeidsmarktoplossingen met een sterk gevoel voor maatschappelijke betrokkenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het: uitzenden, werven, selecteren en detacheren van vast en tijdelijk personeel.

Bedrijfs-oplossingen

Wij zijn een zeer complete HR-dienstverlener met tal van (nieuwe) scherpe oplossingen. Voor kleine én grote, nationale ondernemingen en overheden …

Werkwijze

A-Concept onderscheidt zich door haar manier van werken. Wij luisteren naar je, denken mee en zorgen enkel voor de beste oplossing.

Social development

Werk is vaak essentieel voor het leven van mensen. Daarom zet A-Concept Interim zich in om mensen aan een passende baan te helpen.

Kenniscentrum

Wij delen graag onze kennis met je over de laatste ontwikkelingen en trends in de wereld van werk.

Ben je op zoek naar een geschikte werknemer?

Dankzij ons enorme banenaanbod zijn wij expert in vacatures in een groot aantal vakgebieden. Of het nu gaat om een technische, commerciële of administratieve functie, A-Concept Interim helpt je bij het vinden van een kandidaat die helemaal bij jou bedrijf past. Op ieder niveau: parttime of fulltime, tijdelijk of vast, van jongeren tot senioren.

Onze diensten

A-Interim

Conceptuele oplossingen voor tijdelijke opdrachten. A-Concept Interim helpt jou op eigenwijze manier aan de juiste kandidaten.

A-Events

A-Events, een veelzijdig evenementenbureau. Wij zorgen voor goed opgeleide eventmedewerkers en helpen je graag om van jouw evenement, zakelijk of privé, een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

A-Construct

Voor enthousiaste en vakkundige mensen. Wij hebben ons erop toegelegd om aan de speciale noden van de bouwsector te voldoen.

A-Dienstencheque

Voor huishoudhulp via dienstencheques werken we samen met TRIXXO Dienstencheques. Hun huishoudhulpen staan dagelijks klaar voor zo’n 55000 gezinnen over heel België.

A-Office

A Office zorgt voor een doorgedreven screening en testing van administratieve medewerkers, voor al uw administratie en ondersteunende taken.

Vraag nu een medewerker

Hoe het werkt stap voor stap

Voor enthousiaste en vakkundige mensen

01

Surf naar a-interim.be

Zover ben je reeds geraakt.

02

Schrijf je in of solliciteer op één van onze vacatures

Zo kom je in contact met onze ervaren recruiters.

03

Relax

The A-team neemt snel contact met je op.

Ontdek ons laatste nieuws

Wil je ook van de grond gaan met A-Concept?

Wil je ook van de grond gaan?

De juiste job? Daar ga je van zweven. Bij A-Concept bedoelen we dat letterlijk. Vind jouw droomjob bij A-Concept, werk 50 dagen en geniet van

Wie is de uitzendkracht?

Wat is het profiel van de uitzendkracht? En hoe is het gesteld met het imago van de uitzendsector? Bekijk hier de belangrijkste resultaten van onze

The A-Team

Contacteer A Concept

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt gekregen? Opmerkingen? Vul snel ons contactformulier in. 
Om jou te helpen, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We behandelen je mail op werkdagen steeds binnen de 24u, tot snel!