fbpx

Belfor

Belfor

Belfor en A-Concept Interim, deze samenwerking loopt al sinds het ontstaan van A-Concept.

Als 1e klant en één van de belangrijkste klanten konden wij onze conceptmatige aanpak ten volle toepassen. BELFOR staat 24/7 klaar voor hun klanten en wij staan 24/7 voor hen klaar om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. BELFOR is de wereldwijde leider in sanerings- en herstelwerken na schade.

Ze analyseren de situatie en saneren na brand, water- en stormschades van gelijk welke aard en omvang. Ze helpen ondernemingen en particulieren de gevolgen van een schade snel, probleemloos en kostenbesparend te boven komen. Ze doen er alles aan om bedrijfsonderbrekingen tot een minimum te beperken en de normale gang van zaken zo snel mogelijk te herstellen.

Ze hebben meer dan 35 jaar ervaring, beschikken over de modernste technieken en zetten hoog gekwalificeerde medewerkers in. Tenslotte is hun missie: ‘Niet zomaar een job’, het overleven van bezittingen staat op het spel. Omdat ieder incident uniek is, behandelen ze ook elk schadegeval anders.

Van Belfor krijg je – na een zorgvuldige schade-analyse – steeds een oplossing op maat. Zo uitgebreid als nodig, echter zo eenvoudig als mogelijk. Bij dit alles, waken ze er steeds over dat ze hun verantwoordelijkheid tegenover hun klanten, hun medewerkers en hun omgeving nakomen.

Belfor kan na al die jaren nog steeds rekenen op een zeer gemotiveerd team dat steeds ondersteuning biedt waar nodig. Door middel van poulewerking vullen wij de nodige personeelsaanvragen in.

Door selectie, infosessies en eventuele opleidingen komen wij aan onze flex-poule waardoor wij iedere bestelling die BELFOR maakt kunnen invullen. Onze huidige poule bestaat uit 200 gemotiveerde mensen die zeer snel klaar kunnen staan om te werken. Volledig geïnformeerd over de job inhoud en wat er van hen verwacht wordt.

Belfor kan rekenen op:

  • 24/7 service: ons altijd contacteren voor alle vragen
  • Infosessies die wij organiseren om de regels van BELFOR door te geven
  • Poule-medewerkers die kwalitatief aan de eisen voldoen van BELFOR
  • Het volledig overnemen van administratie, contracten maken, prestaties
  • ingeven en uitbetalen, aanmaak van dimona’s
  • Via ons digitaal systeem kan BELFOR onze opvolging controleren

Contacteer A Concept

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt gekregen? Opmerkingen? Vul snel ons contactformulier in. 
Om jou te helpen, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We behandelen je mail op werkdagen steeds binnen de 24u, tot snel!