fbpx

Payroll

Payroll

Payrolling is een flexibele oplossing voor al uw korte of tijdelijke tewerkstellingen.

Wij zorgen voor de verloning van uw tijdelijke medewerkers, en nemen hierbij de verplichtingen en risico’s van de werkgever over. U betaalt enkel een factuur. Alle administratieve verantwoordelijkheden zoals de dimona-aangifte, de berekening van RSZ en belastingen, de uitbetaling van het loon, de arbeidsongevallenverzekering, enz… worden van u overgenomen zodat u zich enkel om de inhoud van het werk moet bekommeren. Wij komen niet tussen in de afspraken die u met uw medewerker maakt. U bepaalt nog steeds wie er voor u komt werken, wanneer en aan welk tarief. U krijgt meer flexibiliteit en service, in ruil voor minder administratieve rompslomp en verplichtingen.

Voordelen

Wij nemen de rol van de werkgever van u over en u hoeft zich geen zorgen te maken over het papierwerk of de administratieve verwikkelingen die bij een tewerkstelling aan bod komen.

  • Gezien wij uw medewerkers op papier in dienst nemen, geeft u uw personeelsadministratie uit handen.
  • U kan steeds terecht bij uw persoonlijke consulent, wat zorgt voor een snelle en persoonlijke service.
  • U kan rekenen op een flexibele werking en een 24/7 service.
  • Uw medewerkers genieten van dezelfde rechten als een werknemer (ziektedagen, werkloosheid, pensioen…) maar werken met de vrijheid van een freelancer. Ook worden zij gegarandeerd binnen de week uitbetaald na het ontvangen van de prestaties.
  • Door het intreden van het éénmakingsstatuut (arbeiders/bedienden) is sinds 1 januari 2014 de proefperiode niet meer van toepassing. Via ons “pAyroll concept” kan u een nieuwe werknemer een proefperiode laten draaien waardoor u geen opzegvergoedingen hoeft te betalen wanneer het niet zou klikken tussen u en de werknemer. Hierdoor kunnen heel wat kosten bespaard worden!!!

Contacteer A Concept

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt gekregen? Opmerkingen? Vul snel ons contactformulier in. 
Om jou te helpen, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We behandelen je mail op werkdagen steeds binnen de 24u, tot snel!