Aan de slag via A-Concept: meer dan alleen een baan!

Bij A-Concept kun je meer verwachten dan alleen het vinden van een baan.

  • We willen je, naast vacatures, van dienst zijn met informatie over de steeds veranderende wereld van werk.
  • Tips & tricks over welke mogelijkheden je hebt binnen een organisatie.
  • We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien van hoe jij jezelf kunt ontwikkelen en omscholen.

Vacatures

Zoek je een andere job? Wil je graag van werkgever veranderen? Dan zit je bij A-Concept goed. Wij hebben jouw nieuwe job, in verschillende sectoren. Neem snel een kijkje tussen ons vacatureaanbod.

Opleidings-mogelijkheden

Voor mensen die kansen en mogelijkheden willen creëren. Voor iedereen die werken en leren wil combineren en voor kandidaten die zich graag willen omscholen …

Carrièretips

Onze consulenten hebben kennis van hun vak. En geven je alle ondersteuning en advies over hoe jij alles uit je loopbaan haalt. Via ‘Spontaan solliciteren’ sta je meteen in contact met onze consulenten.

Waarom A-Concept?

Voor iedereen die een baan zoekt en meer. The A-team staat voor je klaar. Vertrouw op conceptuele interim.

Onze vacaturen

Vind Jobs, carrièrekansen & begeleiding

Toon meer vacatures

Spontaan solliciteren werkt!

Niet echt interesse in een specifieke vacature? Weet je nog niet helemaal welke richting op? Blijf niet wachten op de geknipte vacature en vul de onderstaand formulier in. Onze consulenten staan voor je klaar.

Onze diensten

Conceptuele interim

Conceptuele oplossingen voor tijdelijke opdrachten. A-Concept Interim helpt jou op eigenwijze manier aan de juiste kandidaten.

A-Events, een veelzijdig evenementenbureau. Wij zorgen voor goed opgeleide eventmedewerkers en helpen je graag om van jouw evenement, zakelijk of privé, een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Voor enthousiaste en vakkundige mensen. Wij hebben ons erop toegelegd om aan de speciale noden van de bouwsector te voldoen.


Voor huishoudhulp via dienstencheques werken we samen met TRIXXO Dienstencheques. Hun huishoudhulpen staan dagelijks klaar voor zo’n 55000 gezinnen over heel België. Naast poetshulp helpen de huishoudhulpen je met: de strijk, kleine boodschappen en koken. Voor al deze diensten betaal je met dienstencheques. Dat maakt het voordelig.

A Office zorgt voor een doorgedreven screening en testing van administratieve medewerkers, voor al uw administratie en ondersteunende taken.

Contacteer A Concept

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt gekregen? Opmerkingen? Vul snel ons contactformulier in. 
Om jou te helpen, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We behandelen je mail op werkdagen steeds binnen de 24u, tot snel!