Info

 

Op deze pagina vind je een overzicht van interne informatie en nieuwtjes van buitenaf. Bijhorende documenten en foto's zijn telkens terug te vinden onder de tabbladen 'officiële documenten' en 'foto's' in de linkerkolom. Heeft u een specifieke vraag, aarzel dan zeker niet ons te contacteren via ons contactformulier of onze facebookpagina!


Voorstelling A concept interim 

 

 


 

A concept interim "in the picture" 3.0

Vrijdag 14 april 2017 vind de derde editie plaats van ons evenement A concept interim "in the picture". A concept interim had namelijk de eer om een tweede keer matchsponsor te zijn bij Topvolley Callant Antwerpen waardoor sympathisanten en supporters massaal aanwezig kunnen zijn om Topvolley Antwerp mee naar de overwinning te roepen!  

 


Receptie uitzendkrachten 26 februari 2016
 
Op vrijdag 26 februari 2016 waren alle uitzendkrachten welkom bij ons voor een hapje en een drankje. Onder het tablad 'foto's' kan je zien dat het zeker de moeite was om eens binnen te springen! De volgende receptie wordt op deze pagina aangekondigd dus hopelijk tot dan! 

Braxgata verwelkomt nieuwe sponsor A concept interim


Receptie uitzendkrachten 2 oktober 2015

Om de zomer goed af te sluiten, gaven we op 2 oktober 2015 een receptie voor alle uitzendkrachten. Hier kan je een aantal foto's terugvinden van deze avond met de link naar het album op onze facebookpagina. Tot de volgende!

Foute vrienden op bezoek bij A concept interim 


Informatie over A concept interim digital signing